|
|
Позиция: Guest Групи: Гост
Включен: 1/26/2007 Мнения: 1,520 Точки: -64,488
|
Опитвам се да редактирам счетоводна операция сметка дебит ,както е описано натискам първата цифра на сметката , но не се отваря никакво падащо меню със сметките. Квадратчето светка в червено и ако вкарам номер на сметка ми изписва в един прозорец че не съществува сметка с такъв номер?Как да редактирам документа?
|
|
|
|
|
|
Позиция: Advanced Member Групи: PS
, Модератор, Регистриран
Включен: 6/14/2007 Мнения: 370 Точки: 828
|
Нужно е да обясните какво точно правите, защото така както е описано не става ясно. Документи не се редактират от журнал на операциите. Редактират се само свободни операции, между отделните клетки в журнала се преминава с клавиш Tab, а не с Enter.
|
|
|
Да преминавам с Tab .Например ПКО винаги съм редактирала сметките от журнал на операциите.Кореспонденция 501/422 искам да я редактирам 501/421 . Заставам на реда натискам промени с таболацията преминавам на сметка 422 и изписвам 421 , но не се получава .
|
|
, Модератор, Регистриран
|
При правилна работа се получава. При натискане на бутон "Промени" редът от журнала, който ще променяте, става ли достъпен за редакция или не?
|
|
|
И при мен има същите проблеми. Понякога се получава, понякога не, а понякога дори не иска да маркира реда. Налага ми се да изтривам цяла фактура, за да променя една сметка или аналитичност. Придвижването по журнала на операциите също е много трудно. Изобщо програмата работи по-бавно. Хубаво е, че правите усъвършенствания, но защо пипате и неща , които работеха перфектно.
|
|
, Модератор, Регистриран
|
Когато редът е последен на страницата не може да се редактира, затова когато редактирате ред, позиционирайте операцията, така че да не е последната на екрана.
|
|
|
|
|
Guest |