|
|
Позиция: Guest Групи: Гост
Включен: 1/26/2007 Мнения: 1,520 Точки: -64,488
|
Как да ми излиза оборотна ведомост на сметка без нулевите обороти по анал.признаци? Например: Искам да си извадя оборотна ведомост за сметка 601 и избирам аналитичност обекти. Освен обектите, по които има дебитни обороти и се работи тази година, излизат с нулеви обороти и всички обекти от минали години. Как да настроя програмата да ми дава само обектите с текущи обороти за указания период?!
|
|
|
|
|
|
|
Моля, някой от специалистите да отговори!
|
|
Позиция: Advanced Member Групи: PS
, Модератор, Регистриран
Включен: 6/14/2007 Мнения: 370 Точки: 828
|
Когато няма обороти, но има салдо по дадена аналитичност справката я показва, в момента не е предвидена настройка на справката ОВ за сметка.
|
|
|
НЯМА САЛДА! СЕДЯТ НУЛИ КАТО ОБОРОТИ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НЯМА НИКАКВО ДВИЖЕНИЕ! ТО АКО ИМАШЕ САЛДО ЩЕШЕ ДА МИ Е ЯСНО ЗАЩО СЕДЯТ! ОТВРАТИТЕЛНО СЕ РАБОТИ С НОВИЯ ИЗГЛЕД НА ЖУРНАЛ НА ОПЕРАЦИИТЕ И ОСЧЕТОВОДЕНИ ДОКУМЕНТИ! ПРОГРАМАТА СТАНА ПО-БАВНА И ТРОМАВА! ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ В ПРЕДИШНИЯ ВАРИАНТ АКО ИСКА ЧОВЕК ДА СИ ПРОМЕНИ НЕЩО СИ ОТВАРЯ В DOCS ИЛИ REPORTS И МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ИЗГЛЕДА ПО УДОБЕН НАЧИН ЗА ФИРМАТА. СЕГА .... РАБОТЕШЕ СИ СУПЕР ПРЕДИ! ЗАЩО Е НУЖНО ДА СЕ ПРОМЕНЯТ ХУБАВИТЕ И РАБОТЕЩИ НЕЩА?! ИДЕ МИ ДА СЕ ОТКАЖА ОТ ПРОГРАМАТА, А Е ЖАЛКО, ЗАЩОТО БЕШЕ ПО-ДОБРА ПРЕДИ!
|
|
|
Можете след извеждането на справката да я изкарате в excel, посредством бутон Експорт, и да промените размера, или да скриете колоните, които искате
|
|
|
Guest, при големия обем от работа, който има във фирмата, хич не ми е до трансфериране в Ехеl на всяка справка.  Излизат обектите от предходните 3 години..около 20-тина бройки на година.... Преди си работеше ОК, затова сега се ядосвам! Не, че има файда от цялата работа  .
|
|
Позиция: Advanced Member Групи: PS
, Модератор, Регистриран
Включен: 6/14/2007 Мнения: 370 Точки: 828
|
Именно поради това, че новите неща все още се подобряват и се ускорява времето за извеждането им, в програмата са запазени всички оборотни ведомости стар вид плюс журнал на операциите и осчетоводени документи в предишния им вариант. Защо след като е дадена възможност за избор кой вид да се ползва, изкуствено пресилвате нещата и само се оплаквате от програмата във форума ни. В крайна сметка сигурна съм, че има и много доволни клиенти от новите възможности на програмата, но както е общоприето в България положителните неща винаги се умаловажават за сметка на критиките и негативизма.
|
|
|
Аз съм много доволна от новите възможности, като напълно осъзнавам, че както всяко ново нещо в началото няма да работи напълно добре, но за това сме ние - да даваме препоръки и насоки, за да се оправят нещата. В първия момент, в който видях Плюс Минус, идеше ми да припадна, защото за мен това беше най-кошмарната програма на света /до тогавя бях работила с Ажур/. Сега не бих заменила Плюс Минуса. Стига човек да знае как да използва пълния потенциал на програмата.
|
|
|
|
|
Guest |