Как да ми излиза оборотна ведомост на сметка без нулевите обороти по анал.признаци? Настройки · Изглед
Guest
Изпратено: Tuesday, July 20, 2010 3:20:27 PM
Позиция: Guest
Групи: Гост

Включен: 1/26/2007
Точки: -64,488
Как да ми излиза оборотна ведомост на сметка без нулевите обороти по анал.признаци?
Например: Искам да си извадя оборотна ведомост за сметка 601 и избирам аналитичност обекти. Освен обектите, по които има дебитни обороти и се работи тази година, излизат с нулеви обороти и всички обекти от минали години.
Как да настроя програмата да ми дава само обектите с текущи обороти за указания период?!
Спонсор
Изпратено: Tuesday, July 20, 2010 3:20:27 PM
Guest
Изпратено: Wednesday, July 21, 2010 9:59:30 AM

Моля, някой от специалистите да отговори!
Krasimira
Изпратено: Wednesday, July 21, 2010 11:05:09 AM
Позиция: Advanced Member
Групи: PS , Модератор, Регистриран

Включен: 6/14/2007
Точки: 828
Когато няма обороти, но има салдо по дадена аналитичност справката я показва, в момента не е предвидена настройка на справката ОВ за сметка.
Guest
Изпратено: Wednesday, July 21, 2010 3:42:06 PM

НЯМА САЛДА! СЕДЯТ НУЛИ КАТО ОБОРОТИ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НЯМА НИКАКВО ДВИЖЕНИЕ! ТО АКО ИМАШЕ САЛДО ЩЕШЕ ДА МИ Е ЯСНО ЗАЩО СЕДЯТ!
ОТВРАТИТЕЛНО СЕ РАБОТИ С НОВИЯ ИЗГЛЕД НА ЖУРНАЛ НА ОПЕРАЦИИТЕ И ОСЧЕТОВОДЕНИ ДОКУМЕНТИ! ПРОГРАМАТА СТАНА ПО-БАВНА И ТРОМАВА!
ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ В ПРЕДИШНИЯ ВАРИАНТ АКО ИСКА ЧОВЕК ДА СИ ПРОМЕНИ НЕЩО СИ ОТВАРЯ В DOCS ИЛИ REPORTS И МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ИЗГЛЕДА ПО УДОБЕН НАЧИН ЗА ФИРМАТА.
СЕГА ....
РАБОТЕШЕ СИ СУПЕР ПРЕДИ! ЗАЩО Е НУЖНО ДА СЕ ПРОМЕНЯТ ХУБАВИТЕ И РАБОТЕЩИ НЕЩА?!
ИДЕ МИ ДА СЕ ОТКАЖА ОТ ПРОГРАМАТА, А Е ЖАЛКО, ЗАЩОТО БЕШЕ ПО-ДОБРА ПРЕДИ!
Guest
Изпратено: Thursday, July 22, 2010 10:54:38 AM

Можете след извеждането на справката да я изкарате в excel, посредством бутон Експорт, и да промените размера, или да скриете колоните, които искате
Guest
Изпратено: Thursday, July 22, 2010 11:12:58 AM

Guest, при големия обем от работа, който има във фирмата, хич не ми е до трансфериране в Ехеl на всяка справка.Sad Излизат обектите от предходните 3 години..около 20-тина бройки на година....
Преди си работеше ОК, затова сега се ядосвам! Не, че има файда от цялата работаSad.
Krasimira
Изпратено: Thursday, July 22, 2010 11:32:35 AM
Позиция: Advanced Member
Групи: PS , Модератор, Регистриран

Включен: 6/14/2007
Точки: 828
Именно поради това, че новите неща все още се подобряват и се ускорява времето за извеждането им, в програмата са запазени всички оборотни ведомости стар вид плюс журнал на операциите и осчетоводени документи в предишния им вариант.
Защо след като е дадена възможност за избор кой вид да се ползва, изкуствено пресилвате нещата и само се оплаквате от програмата във форума ни. В крайна сметка сигурна съм, че има и много доволни клиенти от новите възможности на програмата, но както е общоприето в България положителните неща винаги се умаловажават за сметка на критиките и негативизма.
Shisharka
Изпратено: Tuesday, August 24, 2010 3:50:12 PM

Аз съм много доволна от новите възможности, като напълно осъзнавам, че както всяко ново нещо в началото няма да работи напълно добре, но за това сме ние - да даваме препоръки и насоки, за да се оправят нещата.
В първия момент, в който видях Плюс Минус, идеше ми да припадна, защото за мен това беше най-кошмарната програма на света /до тогавя бях работила с Ажур/. Сега не бих заменила Плюс Минуса. Стига човек да знае как да използва пълния потенциал на програмата.
Бърз отговор Покажи Бърз отговор
Потребители разглеждащи тази тема
Guest

Отиди
Можете да публикувате нови теми в този форум.
Можете да отговаряте на теми в този форум.
Не можете да изтривате вашите мнения в този форум.
Не можете да редактирате вашите мнения в този форум.
Не можете да извършвате анкети в този форум.
Можете да участвате в анкети в този форум.

Основен форум RSS : RSS