|
|
Позиция: Guest Групи: Гост
Включен: 1/26/2007 Мнения: 1,520 Точки: -64,488
|
Как да си направя екраните осчетоводени докум. и журнала на операциите да излизатн по стария начин? Избрах от падащото меню Операции-Журнал на операциите-стар вид. За момента се променят, но като ида в друг екран и се върна и се променят отново с новия изглед?! Как да стане тогава?
|
|
|
|
|
|
|
..Имам и същият проблем с календара/прочетох в друга тема/. Не се вижда цялостно, за да избера датата в новия вид на екран осчетоводени документи /вторият календар за дата до../. Монитора е 17 инча , а резолюцията няма накъде да я променям, защото става страшно ситно и не се вижда.
|
|
Позиция: Advanced Member Групи: PS
, Модератор, Регистриран
Включен: 6/14/2007 Мнения: 370 Точки: 828
|
За момента ползвайте промяната на интервала от настройките, тъй като проблемът се проявява само при определени случаи и не може да се установи конкретна причина или пък някаква закономерност. Относно журнала и осчетоводени документи няма вариант да се настроят за постоянно от иконите да се извежда старият вид. Както вече сте установили до стар вид се стига само от меню Операции. По подразбиране от иконите програмата отваря винаги нов вид на тези екрани.
|
|
|
Благодаря за отговора! Преди да инсталирам последните промени в програмата за болничните си бях избрала да са в стария вид еднократно и така си останаха. Затова и питах. На мен лично по-ми харесваше предишния вариант. Просто човек свиква и трудно се пренастройва. Наистина екипа Ви прави програмата все по-добра и най-вече винаги изпращате навреме промените, съобразно законодателството! Но защо ви "тормозят" да променяте неща, които си вървят ок и без това...не разбирам?! Желая успех на целия екип!
|
|
|
|
|
Guest |